2017. június 5., hétfő

Eperkrémleves

Most van szezonja az epernek és biza már-már elég melegek vannak. Ha nincs kedvünk bekapcsolni a főzőlapot, nagyon hamar összedobhatunk egy hideg eperkrémlevest.


Eperkrémleves

Hozzávalók:
  • 50 dkg eper
  • 2 dl habtejszín
  • 1,5 dl natúr joghurt
  • 3 ek cukor
  • 1 citrom reszelt héja
  • 1 ek vaníliás cukor
Elkészítés:

Az epret megmossuk, megpucoljuk, nagyobb darabokra vágjuk és a többi hozzávalóval együtt összeturmixoljuk. Elég sűrű levest kapunk, így ha hígabban szeretjük, öntsünk hozzá még hideg vizet. Vaníliás fagyalttal tálaljuk.

Szabi még nem döntötte el, hogy a zene, a szabászat vagy az elektronika érdekli jobban, de mi úgy látjuk, hogy nem zárják ki egymást :)






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése